Cалат Ковбой: простий, але дуже смачний (ділюся рецептом)
Все таки найсмачніша їжа – найпростіша. Ось і салат “Ковбой” дуже простий у приготуванні, а інгредієнти всі доступні і купити можна в будь-якому магазині. Родзинкою салат є дуже цікава заправка.
Головним інгредієнтом є яловича печінка, яку можна легко замінити на свинячу або курячу. Головне її правильно відварити. Шматочок яловичої печінки вагою близько 300 грам я варила в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю близько 20 хвилин. Дала печінки охолонути в тій же сомою воді, в якій вона варилася. Потім нарізала її невеликими кубиками орієнтуючись на розмір консервованого горошку. Точно так само потрібно нарізати і солоні огірочки, краще домашнього приготування, трьох штук середнього розміру цілком достатньо.
Цибулю можна використовувати зелений, як я. А можна використовувати червоний, але попередньо замаринований в лимонному соку або оцті. Всі інгредієнти з’єднуємо в одній мисці і приступаємо до приготування заправки. Можна, звичайно, заправити майонезом, але ця заправка однозначно смачніше. Для заправки я змішую пару столових ложок сметани, одну чайну ложку хрону, стільки ж винного оцту і паприку. При бажанні можна додати трохи солі і перцю. Все добре перемішую і заправляю салат.
Інгредієнти:
- Печінка 300 грам;
- Огірки солоні 3 шт;
- Горошок консервований одна банка;
- Зелений або червоний лук;
- Сметана 2 ст. ложки, хрін 1 ч. ложка, оцет винний 1 ч. ложка паприка.