Смачний салат Баварія
Можливо багато хто вже знають і готують цей салат, але я його спробувала вперше зовсім недавно. І він на стільки сподобався мені і моїм родичам, що однозначно зайняв почесне місце серед наших фаворитів. Особливо він подобається чоловікам, гарне поєднання продуктів і часникові сухарики роблять свою справу.
Для початку потрібно підготувати курочку. Я використовую курячі грудки, ріжу її невеликими кубиками і відправляю в чашу. Її необхідно замаринувати. Туди ж відправляється і сіль, сушена паприка, трохи хмелі-сунелі, кілька часточок часнику і рослинне масло. Все добре перемішуємо і залишаємо хоча б на годину в кухні на столі. Далі м’ясо потрібно обсмажити на сковороді. Якщо у сковороди хороше антипригарне покриття, і масло можна не додавати. М’ясо обсмажується буквально 15 хвилин, головне його не пересушити.
Дуже смачно в цей салат додавати сухарики, але не звичайні, а часникові. Їх можна купити в магазині, але краще приготувати самим.
Для цього кілька шматочків хліба можна натерти часником, потім нарізати і відправити в духовку підсушитися. Якщо не хочеться витрачати час на приготування таких сухариків, то можна просто додати в заправку сухого або свіжого часнику. Сир потрібно нарізати кубиками. Помідори також нарізати кубиками і можна приступати до “збірці” салату. Всі інгредієнти з’єднуємо в салатнику, заправляти його краще перед самою подачею, що б сухарики не розмокли. В якості заправки можна використовувати майонез або сметану.
Інгредієнти:
- Куряча грудка 200 грам
- Сир 70 грам
- Хліб 2-3 шматочка
- Помідори 2 шт
- Спеції, сіль за смаком
- Сметана або майонез для заправки
Як вам такий рецепт? Готуєте такий салат?