Німецький картопляний салат: бюджетне блюдо на кожен день
Німецький салат з вареної картоплі, солоних огірків і копченої ковбаси – легко і просто готується, виходить смачним і прекрасно різноманітить ваше щоденне меню. Крім того, такий салат можна подати як закуску для гостей. Сорт ковбаси вибирайте на свій смак. Час приготування: 15 хвилин (без урахування варіння і охолодження картоплі). Кількість порцій: 6.
Етапи приготування:
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти: картоплю відварюємо в мундирі, даємо йому повністю охолонути і очищаємо від шкірки, цибулю очищаємо від лушпиння.
Інгредієнти для приготування німецького картопляного салату
2. Цибулю нарізаємо півкільцями, злегка мнемо пальцями, кладемо в невелику миску і заливаємо маринадом. Даємо постояти 10 хвилин. Готуємо Маринад так: у воду кладемо цукор і сіль, перемішуємо до повного розчинення, додаємо оцет.
3. Очищену картоплю нарізаємо невеликими кубиками і складаємо в глибоку миску. Солоні огірки також нарізаємо невеликими кубиками. Кількість огірків може відрізнятись від засолу огірків і вашого особистого смаку. Дотримуємося правила: кладемо менше, пробуємо і при необхідності додаємо.
4. Ковбасу очищаємо від оболонки і нарізаємо невеликими брусочками. Маринований лук відкидаємо на сито і даємо стекти зайвої рідини. Потім додаємо в салат. Салат солимо, перчимо і заправляємо рослинною олією без запаху.
5. Все ретельно перемішуємо, викладаємо в салатник і подаємо на стіл. Приємного апетиту!
Докладний список інгредієнтів:
- Варена картопля – 3 шт
- Солоні огірки – 200 г
- Копчена ковбаса – 200 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – за смаком
- Рослинне масло – 1-2 столових ложки
Для маринаду:
- Вода – 100 мл
- Сіль – 1 чайна ложка
- Цукор – 1 чайна ложка
- Оцет (9%) – 1 столова ложка